bedrijfsuitje zeilen

Watersport arrangementen

U kunt bij Sailcollege ook terecht voor watersport arrangementen met bijvoorbeeld uw bedrijfsgroep, personeelsvereniging, sportvereniging of familiegroep.

Een bijzondere en avontuurlijke belevenis op een van de mooiste wateren in Zeeland: het Veerse Meer. Geniet van de rust, het gevoel van vrijheid en het een worden met de natuur. Kortom: een unieke uitvalsbasis voor een heerlijke dag op het water.

De mogelijkheden in Zeeland zijn onbeperkt! Vertel ons uw wensen en doelstelling en wij maken voor u graag een voorstel op maat. Voor uw eerste beeldvorming vindt u op onze website een aantal voorbeelden van watersport arrangementen.

groepen zeillessen

Op zoek naar een sportief groeps- of bedrijfsuitje?

Voor uw bedrijfs- of groepsuitje zijn de mogelijkheden bij Sailcollege onbeperkt. Al vanaf 4 personen kunt u bij ons terecht. Vertel ons uw wensen en wij maken voor u graag een voorstel op maat. Voor uw eerste beeldvorming vindt u onderstaand een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden.

Groeps- of bedrijfsuitje zeilen met een schipper

In een Polyvalk leert u onder begeleiding van een schipper de beginselen van de zeilsport. U krijgt de gelegenheid zelf actief te zeilen maar u kunt er ook voor kiezen heerlijk mee te zeilen. Ook kan er met de boot een bezoekje gebracht worden aan het knusse vestingstadje Veere!

Groeps- of bedrijfsuitje zeilen zonder schipper

Is er iemand aan boord met voldoende zeilervaring? Dan kunt u er ook zelf op uit gaan met een Polyvalk. Verken zelf het Veerse Meer, u beslist waar u naar toe gaat!

Sloepvaren

Heerlijk genieten van het Veerse Meer in een muisstille elektro sloep. De sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Door de muisstille motor hoort u de vissen zwemmen. Kortweg heerlijk genieten van het Veerse Meer zonder zorgen!

Zin in wat meer beweging? Ga er dan op uit met een kano of een waterfiets en ontdek op een sportieve manier het Veerse Meer. Een combinatie van kano en waterfiets kan ook!

Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op voor een voorstel op maat. info@sailcollege.nl +31(6) 543954168