bedrijfsuitje zeilen sailcollege

 

Groepsuitje bij Sailcollege

Sailcollege organiseert diverse groepsactiviteiten als schooluitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen of vrijgezellenuitjes.    

De groepsuitjes vinden plaats op het Veerse meer, een prachtig watersportgebied met meerdere eilanden om aan te leggen voor een pauze of een picknick. Een bezoek aan het leuke stadje Veere mag zeker niet ontbreken. 

 

Groepsuitje zeilen

zeilles valk veerse meer

Onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste schippers maakt iedereen kennis met het zeilen en wordt er als team samen gewerkt. Uiteraard is er genoeg tijd voor ontspanning en kan je tijdens het zeilen ook de dagelijkse drukte even vergeten.

 

Wedstrijdzeilen

wedstrijdzeilen sailcollege

Zitten er competitieve mensen in de groep? Dan kunnen we er ook een wedstrijd van maken. Als eerst wordt het team goed getraind en uiteindelijk worden er een of meerdere wedstijdjes gezeild.

Schooluitje

groepen zeillessen

Voor leerlingen vanaf 8 jaar bieden wij watersportdagen aan, waarbij er natuurlijk kennis gemaakt wordt met de zeilsport. In overleg organiseren wij een op maat gemaakt programma voor groepen tot 50 leerlingen. 

Kajakken

kano verhuur zeeland

Naast zeilen kan je bij Sailcollege ook sportief met een kajak of waterfiets eropuit. Wij kunnen de groep voorzien van een leuke route.

Sloepvaren

bootverhuur sloep

Heerlijk rustig met een electrische sloep het Veerse Meer verkennen. Wij kunnen de groep van een mooie route voorzien. 

Brasserie

brasserie de schotsman

De geweldige dag combineren met een vergadering, hapje, drankje of een verzorgde BBQ? Bij het naastgelegen Brasserie de Schotsman kan het allemaal!

Vraag hier uw offerte aan en vermeld daarbij de groepsgrootte en uw wensen, wij kijken graag wat er mogelijk is!

 

Contactformulier