boot huren veerse meer
Huur een boot

Zoeken

Bootverhuur Veerse Meer

Samen met familie, vrienden of collega s het Veerse Meer verkennen? Het zoute heldere water waarin je de vissen ziet zwemmen en de nabij gelegen eilandjes voor een wandeling of picknick. Natuurlijk mag een bezoek aan het prachtige stadje Veere niet ontbreken. Voor vertrek zullen wij deze mooie plekken op de waterkaart aanwijzen.

Sailcollege is de perfecte locatie voor het huren van diverse open en kajuit zeilboten, sloepen, kajaks en waterfietsen. Voor het huren van onze boten is geen diploma of vaarbewijs nodig, wel verwachten wij dat u kunt zeilen als u een zeilboot bij ons huurt.

Het huren van onze boten kan per halve dag of hele dag en in sommige gevallen per uur. Reserveren is altijd raadzaam.

Het verhuurseizoen van Sailcollege loopt van 1 april tot 1 november.

 

veerse meer bootverhuur

Corona maatregelen na 28 september

Zeilscholen

  • Sporten en dus ook zeilen blijft mogelijk met de nieuwe maatregelen.
  • Voor sportbeoefening geldt dat de groep is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten.
  • Voorafgaand en na afloop van de zeilinstructie dient 1,5 afstand gehouden worden door volwassenen en tussen volwassenen en jeugd.
  • Ouders zijn niet toegestaan als publiek.

Bootverhuur

  • Buiten de eigen woning geldt dat maximaal 4 personen gezamenlijk een gezelschap mogen vormen. Kinderen tot en met 12 tellen hierbij niet mee.
  • Dat betekent dat één huishouden of maximaal 4 volwassen personen, dus gerekend exclusief kinderen, een boot mag huren. Daarbij is het afhankelijk van de indeling en de grootte van de boot hoeveel personen daadwerkelijk op een huurboot gezamenlijk kunnen varen.
  • Voor recreatief vervoer met een pleziervaartuig zoals een sloep geldt dat tot de dichtstbijzijnde persoon een afstand van anderhalve meter gehouden dient te worden. 
naar de zeilboten

Zeilboten

bootverhuur zeilboten

   

naar de sloepen

Sloepen

bootverhuur sloep

   

naar de waterfietsen & kajaks

Waterfietsen & Kajaks

bootverhuur kano