zeilschool zeeland 2

Opfrisles

Is het al weer even geleden dat u gezeild heeft en wilt u een wat uitgebreidere uitleg van de Polyvalk voordat u zelfstandig het water op gaat?  Dan bieden wij de mogelijkheid van een opfrisles.

De instructeur stapt tijdens het eerste uur van de huurperiode bij u aan boord en zal samen met het optuigen en uitvaren oefenen. Alle belangrijke zeilvaardigheden worden op het water doorgenomen, waarna de boot gezamenlijk wordt afgetuigd en er weer wordt binnengevaren.

Na deze opfriscursus zal er in overleg met de instructeur bepaald worden of het raadzaam is zelfstandig verder te varen. 

Prijzen

Opfrisles tijdens het eerste uur van de huurperiode.

 

1 uur les Polyvalk  9:00 - 10:0030
1 uur les Polyvalk 13:30 -14:3030
1 uur les Fox 22  9:00 - 10:0035

 

Prijzen zijn exclusief het huren van de boot voor een hele of halve dag.

Als u op ons advies niet zelfstandig verder kunt varen, wordt de les in overleg verlengd, of wordt het resterende huurbedrag terug betaald.

img 1008

 

Er kunnen 4 personen aan de opfrisles deelnemen.

Wij zorgen voor zwemvesten. Warme kleding en regenkleding bij regen of veel wind moet zelf meegenomen worden.

Een opfriscursus moet altijd vooraf gereserveerd worden. Wilt u de les direct vast kunnen leggen, kunt u dit het beste telefonisch doen, of door middel van onderstaand aanvraagformulier.

Opfrisles aanvragen

Vermeld in het formulier welke data en tijden de voorkeur hebben. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een les in te plannen. 

Contactformulier