prive zeil lessen

Privéles zeilen

Wil je zelf bepalen wanneer en met wie je les hebt, dan kies je voor een privéles zeilen. Door een privéles te nemen kun je net die ene handeling verfijnen of juist extra snel het zeilen oppikken.

Onze privélessen worden meestal gegeven in een Polyvalk. De instructeur gaat mee aan boord. Naast de instructeur kunnen er 4 personen naar eigen keuze deelnemen aan de les. Natuurlijk is het wel zo dat je met minder personen aan boord sneller zal leren zeilen.

Ben je een beginner, dan zal je rond de 4 lessen nodig hebben om een basis te leggen voor zowel de theorie als de praktijk. De een heeft meer aanleg dan de ander, het voordeel van een privéles is, dat je net zo veel lessen af kunt spreken als je nodig hebt.

zeilschool prive les

Prijzen

2 uur priveles Polyvalk  ( max 2 personen) € 100
3 uur priveles Polyvalk  € 140
6 uur priveles Polyvalk ( hele dag 2 x 3 uur)€ 240
  

Bovenstaande prijzen zijn een totaalprijs voor maximaal 4 deelnemers. ( boot inclusief instructeur, aantal deelnemers is vrij in te vullen tot 4 personen) 

Lessen van 2 uur raden wij aan bij maximaal 2 deelnemers. 

Beginnende zeilers raden wij aan de basis van het zeilen te leren in een Polyvalk.

Het is nodig een priveles vooraf te reserveren. Om de planning op elkaar af te stemmen en de les direct vast te leggen, kunt u dit het beste telefonisch doen.