prive zeil lessen

Privéles zeilen

Wil je zelf bepalen wanneer en met wie je les hebt, dan kies je voor een privéles zeilen. Door een privéles te nemen kun je net die ene handeling verfijnen of juist extra snel het zeilen oppikken.

Onze privélessen worden meestal gegeven in een Polyvalk. De instructeur gaat mee aan boord. Naast de instructeur kunnen er 4 personen naar eigen keuze deelnemen aan de les. 

Ben je een beginner, dan zal je rond de 4 lessen nodig hebben om een basis te leggen voor zowel de theorie als de praktijk. De een heeft meer aanleg dan de ander, het voordeel van een privéles is, dat je net zo veel lessen af kunt spreken als je nodig hebt.

Het is mogelijk om in de periode van 8 april t/m 27 oktober privelessen in te plannen zowel in de weekenden als doordeweeks. Dit afhankelijk van de beschikbaarheid van onze boten en instructeurs. 

 

fox22 huren
zeilles priveles
zeilles polyvalk

 

Prijzen

2 uur priveles Polyvalk  110
3 uur priveles Polyvalk  150
6 uur priveles Polyvalk ( 1 dag)270
   
Pakket 4 x 2 uur priveles Polyvalk 400
Pakket 4 x 3,5 uur priveles Polyvalk 650
   
3 uur priveles Fox 22 185

Bovenstaande prijzen zijn een totaalprijs voor maximaal 4 deelnemers. ( boot inclusief instructeur, aantal deelnemers is vrij in te vullen tot 4 personen) 

Beginnende zeilers raden wij aan de basis van het zeilen te leren in een Polyvalk. 

Het is nodig een priveles vooraf te reserveren. Om de planning op elkaar af te stemmen en de les direct vast te leggen, kunt u dit het beste telefonisch doen, of door middel van onderstaand aanvraagformulier.

Priveles aanvragen

Vermeld in uw aanvraag welke les(sen) u zou willen en welke data dit zou kunnen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de les in te plannen.

Contactformulier