zeilschool kamperland laser pico

Zeilcursus Laser Pico op het Veerse Meer

U bent op zoek naar een zeilcursus Laser Pico?

De Laser Pico is een snelle en wendbare zwaardboot. Als de boot omslaat, krijg je hem makkelijk weer recht. Dit omslaan op zich is voor velen al leuk, laat staan het spectaculaire zeilen!

In de Laser Pico kan je alleen zeilen, maar ook met twee. Je hebt de keuze alleen met een grootzeil of ook met de fok erbij te varen.

De cursus Laser Pico is bedoeld voor jeugd vanaf een jaar of 12. Zowel voor beginners als voor kinderen die al een cursus in de Optimist gedaan hebben. Door de opgedane ervaring in de Optimist, zullen zij het zeilen in de Pico wat sneller onder de knie hebben.

De lessen worden gegeven met maximaal 4 Laser Pico’s, waarin soms alleen en soms met twee gevaren wordt. De instructeur vaart mee in een motorboot. Tijdens de lessen komen zowel de theorie, als de praktijk aan bod. Aan het einde van de cursus ontvang je een vorderingstaat met wat je allemaal geleerd hebt.

Heb je al een cursus Laser Pico gevolgd, dan kan je je opgeven voor een meer gevorderde cursus.

De cursus Laser Pico duurt 5 halve dagen van 3,5 uur. De dagdelen wisselen elkaar af. Een dagdeel is van 9:30 – 13:00 of van 14:00 – 17:30.  Zodra er meerdere gezinsleden aan verschillende cursussen deelnemen, zorgen wij ervoor dat de dagdelen gelijk lopen.

zeilles laser pico

 

Reserveringen kunnen kosteloos geanulleerd worden als deze niet door kunnen gaan door het coronavirus.  Het is raadzaam wel tijdig te reserveren. 

Onderstaand de cursusperioden voor 2020 met de bijbehorende prijzen:
 

CursusDatum Prijs
    
Week 32Zo 2 aug t/m do 6 aug195
Week 33Zo 9 aug t/m do 13 aug195
Week 34Zo 16 aug t/m do 20 aug195
Week 35Zo 23 aug t/m do 27 aug195

 

Wij zorgen voor zwemvesten en een wetsuit. Zwemkleding, waterschoenen en eventueel regenkleding bij koud weer moeten zelf meegenomen worden.

Het is aan te raden de cursus op tijd te reserveren!

Reserveer nu jouw Laser Pico Zeillessen 2020

Contactformulier

Contactgegevens

Periode

Deelnemers

Deelnemer toevoegen
Deelnemer toevoegen
Deelnemer toevoegen
Deelnemer toevoegen